FORCE GYM

BUDAPEST

XIII.


Nyitvatartás
H-P : 06:00-22:00
Sz-V : 08:00-20:00

További nyitvatartási időpontok az órarend szerinti időpontokban, illetve telefonos egyeztetés után:
+36 70 385 2084


Köszöntünk a FORCEGYM.hu oldalon

A Force Gym 2015 augusztusában nyitotta meg kapuit közel 600 négyzetméteren !

Célunk az volt, hogy egy magas minőségű, szakmailag jól megalapozott rendszerelvű edzőteremmel járuljunk hozzá Budapest és a 13.kerület sportjához !

Palettánkon a legkülönfélébb egyéni és csoportos edzésektől, a gyerek foglalkozásokon át, az extrém intenzitású személyi edzésekig minden megtalálható.Termünkben az erőnléti, gyorsaság fejlesztő edzések is megoldhatóak, hiszen egyedülálló módon egy 30 méteres, fedett futósáv is rendelkezésre áll a teljes értékű edzéshez! A Force Gym nem egy tömegterem, még a csoportos edzéseink is az egyéni képességek figyelembevételével, teljesen személyre szabottan folynak. Nagy hangsúlyt fektetünk a vendégeinkkel folytatott kommunikáció milyenségére és minőségére. A Force Gym a magyarországi Spartan Race edzések fellegvára, Twisterrel, 20 méteres multiriggel, 20 méteres traverz fallal, dárdákkal és egyéb akadályokkal.

Ha egyéni edzések, vagy kiscsoprotos céges edzések érdekelenek akkor a Force Gym a legmegfelelőbb számodra. Képzett edzőink és szakembereink minden célt elérnek veled/veletek, persze ha te is akarod !:) Csapatépítést cégeknek, aktív nyaralásokat évek óta nagy tapasztalattal szervezünk belföldre és külföldre egyaránt!
Remélejük meghoztuk kedved az edzésekhez !

EDZÉSTÍPUSOKKAPCSOLAT


Hungary 1135, Budapest, Béke u. 23.

info@forcegym.hu

+36 70 385 2084

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Üzenet

  [mathcaptcha mathcaptcha-914]

  Force GYM

   

  Kedves Vendégeink!

  Az oldalunk jelenleg átalakítás alatt van.

  Hamarosan megújult tartalommal jelentkezünk!

  Üdvözlettel,
  A Force Gym Csapata