AKADÁLYEDZÉSEK PÁDER ZSÓFIVAL

REGGELI KEZDŐ CROSS CAMP
2016-07-08
SPARTAN CROSSCAMP
2016-04-05

Akadályedzés alapozó

Reggeli edzés, ahol fókuszban az akadályok sikeres teljesítéséhez szükséges képességek fejlesztése áll, vagyis: fogás, váll, core — és persze a technika. Kezdőtől haladókig, mindenki megtalálja a számítását. A reggeli edzésnek számos előnye van: dugó nélkül érkezel, és mikor más az első kávéját kortyolja, te már túl is vagy a napi mozgáson, fitten indulhatsz a munkába, suliba.

Minimális létszám 3 fő, bejelentkezés a mindenkori Facebook eseménynél vagy privát üzenetben ( Páder Zsófia edzői FB-oldalán)

Akadályedzés 90 percben

Szerdán 18:30-20:00 ill. szombatonként (nem minden héten!) az akadályoké a főszerep! A Spartan és más OCR versenyekre történő felkészítés keretében célzott, alapos bemelegítést követően megtanuljuk és gyakoroljuk az akadályokat: mindenki saját szintjén, tudásának megfelelő nehézségű feladatokat végez, a kezdők rávezető gyakorlatokkal készülnek. Nagy hangsúlyt fektetek a koordinációra és az elméleti oktatásra is.

Minimális létszám 3 fő, bejelentkezés a mindenkori Facebook eseménynél vagy privát üzenetben ( Páder Zsófia edzői FB-oldalán)

Core edzés (nem csak futóknak)

A törzs izmainak erősítése, az inaktív izmok aktiválása futóknak, bringásoknak, akadályfutóknak nélkülözhetetlen, de ez az edzéstípus rendkívül hasznos akkor is, ha mást nem sportolsz mellette, viszont ülőmunkát vagy fizikai munkát végzel. 60 percben erősítjük a törzs stabilizátorait, mobilizáljuk a csípőt, aktiváljuk az “alvó” tartóizmokat. Számos eszközt használunk az edzés során: fitball, TRX, BOSU, agility létra, medicin labda, stb.

Minimális létszám 3 fő, bejelentkezés a mindenkori Facebook eseménynél vagy privát üzenetben( Páder Zsófia edzői FB-oldalán)

EDZÉSEK

Hétfő

Kedd

Szerda

Csütörtök

Péntek

Szombat