REGGELI KEZDŐ CROSS CAMP
2016-07-08
SPARTAN CROSSCAMP
2016-04-05
Bemutatkozás

Sportiskolás, atletizáló, NB I röplabda-játékosból két diplomás közgazdász, majd mégiscsak edző lettem, és persze emellett magam is versenyszerűen sportolok. Személyi edzőként 2015-ben végeztem, azóta civil munkám mellett edzőként is folyamatosan dolgozom. Az OCR-rel, vagyis az akadályfutással 2014-ben ismerkedtem meg, egy porckorongsérv-műtét után 2016-ban kezdtem újra versenyszerűen futni, és előbb a Spartan, majd egyre komolyabb akadályfutó (OCR) versenyeken megméretni magam. Többszörös magyar bajnoka vagyok a fiatal sportágnak, a Versenyzői Bizottság tagjaként segítem a Szövetség munkáját, továbbá a Sport az Egészségért Egyesület titkári feladatait látom el (ha szeretnéd igazolt versenyzőként megméretni magad egy OCR-versenyen, én leszek az embered az ügyintézésben is).

Saját gerincproblémáim és egyéb, korábbi sérüléseim miatt edzéseimen mindig fókuszban van a core izomzat fejlesztése is (re)aktiválása, valamint a feladatok pontos és helyes kivitelezése, a preventív szemléletmód.

Mindegy, hogy akadályedzésre vagy “cross" (erő-állóképességi) edzésre jössz, biztos lehetsz benne, hogy az alábbiakat megkapod nálam: figyelem, személyre szabott nehézségi szintű gyakorlatok, támogatás és pozitív hozzáállás, elméleti oktatás, változatos edzéseszközök (TRX, kettlebell, BOSU, fitball, TheraBand, stb.), kreatív, fejlesztő gyakorlatok (melyek által problémamegoldó képességed is fejlődik, ami az akadályfutásban és a való életben is igen pozitív) egyéni és páros, valamint kiscsoportos végrehajtással !

zs3

Páder Zsófi