FORCE GYM

BUDAPEST

XIII.


Köszöntünk a FORCEGYM.hu oldalon

A Force Gym 2015 augusztusában nyitotta meg kapuit közel 600 négyzetméteren !

Célunk az volt, hogy egy magas minőségű, szakmailag jól megalapozott rendszerelvű edzőteremmel járuljunk hozzá Budapest és a 13.kerület sportjához !

Palettánkon a legkülönfélébb egyéni és csoportos edzésektől, a gyerek foglalkozásokon át, az extrém intenzitású személyi edzésekig minden megtalálható.Termünkben az erőnléti, gyorsaság fejlesztő edzések is megoldhatóak, hiszen egyedülálló módon egy 30 méteres, fedett futósáv is rendelkezésre áll a teljes értékű edzéshez! A Force Gym nem egy tömegterem, még a csoportos edzéseink is az egyéni képességek figyelembevételével, teljesen személyre szabottan folynak. Nagy hangsúlyt fektetünk a vendégeinkkel folytatott kommunikáció milyenségére és minőségére. A Force Gym a magyarországi Spartan Race edzések fellegvára, az ország egyetlen licenszelt SPARTAN SGX (a Spartan Race hivatalos edzésmódszere) edzőjével, 10 méteres multibarral, 20 méteres traverz fallal, dárdákkal, akadályokkal.

Nálunk dolgozik Karacs Attila és K1-es csapata is, hogy a küzdősport szerelmeseinek is a legjobbat adjuk !
Ha egyéni edzések, vagy kiscsoprotos céges edzések érdekelenek akkor a Force Gym a legmegfelelőbb számodra. Képzett edzőink és szakembereink minden célt elérnek veled/veletek, persze ha te is akarod !:) Csapatépítést cégeknek, aktív nyaralásokat évek óta nagy tapasztalattal szervezünk belföldre és külföldre egyaránt!
Remélejük meghoztuk kedved az edzésekhez !

EDZÉSTÍPUSOKKAPCSOLAT


Hungary 1139, Budapest, Országbíró utca 38-42.

info@forcegym.hu

+36 30 375 33 80

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet

Force GYM

 

Partnereink