REGGELI KEZDŐ CROSS CAMP
2016-07-08
SPARTAN CROSSCAMP
2016-04-05
Bemutatkozás

Sziasztok!

Balázs Ákos vagyok, 9 éve foglalkozok a Street Workout al, ebből 3 éves edzői tapasztalattal rendelkezek és sportedzői végzettséggel. Street Workout versenyeken való részvétel helyett mostmár inkább azok lebonyolításában veszek részt. A Bartendaz Hungary csapat egyik legrégebbi tagjaként fellépéseket, bemutatókat tartunk az ország több pontján, amivel növelhetjük közösségünket és felhívhatjuk az emberek figyelmét a rendszeres testmozgás fontosságára és annak hiányának következményeire. Legjobban elért teljesítményeim közé tartozik, hogy a 2018-as Ninja Warrior Hungary egyik középdöntőse lehettem, ezzel megmutatva, hogy más sportágban is mennyire tökéletesen hasznosítható, a Street Workout-ban megszerzett erő, ügyesség és tapasztalat, erről itt láthattok videót:

https://www.youtube.com/watch?v=2GyaEsuYQiA&t=19s

A versenyre a tanítványaim is elkísértek akik közül volt aki még nállam is jobb eredményt ért el és került be a top 20-ba.

A célom mindig is az volt, hogy egyszer edzőként minél több embernek segítsek megvalósítani a céljait ami lehet az erő, állóképesség, gyorsaság, vagy esetleg fogyás, vagy plusz izomtömeg. Óráimon arra törekszem, hogy mindenki jól érezze magát (az új vendégek is), ezért mindenki olyan feladatot kap amit biztosan végre tud hajtani és egyben garantálja a folyamatos fejlődést is. Ha szeretnél versenyre felkészülni, vagy csak egyszerűen szeretnél megtanulni egy két egyszerűbb gyakorlatot, mint például a húzódzkodás, akkor nyugodtan keress bátran. A Street Workout az egyszerübb saját testsúlyos gyakorlatokra épűl fel, ennek köszönhetően erőnléttől és nemtől függetlenül bárki bármikor elkezdheti a sportot egy jó edzővel (ez lennék én). Közvetlen vagyok és szeretem megismerni a vendégeimet, hogy ne csak az edzés világában, hanem akár a való életben adódó problémáik megoldásában is segíthessek. Csoportos óráim mindig jó hangulatúak, sok-sok feladattal és izzadtságtól dúsak. Ha jobban kedveled a csendet, vagy még nincs elég bátorságod megmutatni a tudásodat (vagy éppen nem tudásodat) akkor keress fel és beszéljünk meg egy mindkettőnknek alkalmas időpontot személyi edzésre, ahol felzárkózhatsz a csapathoz, vagy olyan tudás birtokába kerülsz amivel akár önállólag is folytathatod az edzést a gyakorlatok szabályos megtanulása után. Szeretném, hogy a lehető legtöbb ember átélje a sport adta örömöt és hogy minél többen büszkék legyenek a segítségemmel elért sikereikre, mert engem is ez tesz boldoggá. Az edzés megmutatta a helyes utat, jobbá tette az életemet, most itt az idő, hogy én is jobbá tegyem a tiédet!

Élj a lehetőséggel és jelentkezz bátran elérhetőségeim bármelyikén!

ba

Balázs Ákos