fabian_miki_
“ Tedd, vagy ne tedd,de ne próbáld ! ”

Fábián Miki

Fábián Miklósnak hívnak az akadályfutással és a Spartan Raccel 2012-ben ismerkedtem meg az első európai versenyen Szlovákiában! Akkor tudtam, hogy ez az amit egész életemben kerestem. Már gyerekként a mozgás volt a lételemem v a szabadban, kúszni, mászni, futni, ugrani….. mindennapos elfolglaltság volt számomra. Ismereteimet a Testnelevési Egyetemen folytattam, majd lediplomáztam. A Spartan Sgx egy nagyon komplex edzésmódszer, igaz hazánkban még gyerekcipőben jár. Nem csak a funkconális edzésmódszerek, a terepfutás-futás, akadálytechnikai elemek, hanem a táplálkozás és pszichiológia is a részei közé tartozik. Ézért végeztem el 2014 nyarán végeztem el Spanyolországban a képzést, amely sok új dolgot mutatott.

Szeretem a kihívásokat, a új dolgokat, az akadályfutás számomra a legtöbbet tudja adni a sportolás,versenyzés világában, ahol szinte minden képességedet használnod kell a pályák teljesítéséhez.

Nézd át a programot, ha elnyerte tesztésed, hozz egy komoly döntést, és kezdjük el a munkát hosszútávon. Remélem meghoztam a kedved !:)

“ Tedd, vagy ne tedd,de ne próbáld ! ”     – Yoda

Kérd személyi edzésre vonatkozó ajánlatomat!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Üzenet

  Miki edzései

  ``Kérd személyi edzésre vonatkozó ajánlatomat!``

  SZEMÉLYI EDZÉS

  Kérd személyi edzésre vonatkozó ajánlatomat ITT!

   Név (kötelező)

   Email cím (kötelező)

   Üzenet