Bárkányi István – Samu

REGGELI KEZDŐ CROSS CAMP
2016-07-08
SPARTAN CROSSCAMP
2016-04-05
Bemutatkozás

Bárkányi István "Samu" vagyok, és a tipikus edzői életúttal ellentétben én nagyon későn érő voltam a testkultúra világában, mivel az edzések világába csupán a húszas éveim elején csöppentem bele. A "kései" kezdés ellenére elég sok formáját kipróbáltam az erősítésnek, mint például a fegyencedzés, street workout, konditermi edzések, olimpiai súlyemelés, erőemelés alapok, kettlebell stb. Célom, hogy bebizonyítsam neked, hogy az edzés tökéletes eszköz arra, hogy új szintre emelhesd magad mind mentálisan, lelkileg és testileg is.

"Hiszem, hogy az erőedzés olyan tanítóeszköz, ami felruház mindazokkal a képességekkel, amik segítségével a mindennapok során egészségesebb, kiegyensúlyozottabb és teljesebb életet élhetünk, illetve ebben való törekvésükben másokat is segíteni tudunk"

Foglalkozásaimon az erőedzés nyelvén keresztül igyekszem elmesélni neked tested képességeinek történetét. Az egyik legfőbb célom a hosszútávú erő és egészség, hogy öregkorodra is életrevaló, egészséges és erő lehess. Az órákon szeretem vegyíteni a különféle erősportok (barbell, kettlebell, gimnasztika) elemeit, hogy mindegyik világnak a legjobbját kaphasd. Az edzések kiscsoportos formában zajlanak (maximum 8 fő), tervezett programokat követve. Mindenki egyénre szabott terhelés szerint dolgozik, figyelembe veszem az egyéni erősségeket és problémákat (mobilitás, fájdalom stb.). "Az egészség nem választható el az erőtől." - George Hackenschmidt

Bejelentkezés

Óráim csak előzetes bejelentkezés alapján látogathatóak, amit az alábbi elérhetőségeken tudsz megtenni:

- Telefonon keresztül: +36304413331

- E-mailen keresztül: barkanyi.istvan89@gmail.com

Samu