WOD KILLER/CROSS TRAINING

REGGELI KEZDŐ CROSS CAMP
2016-07-08
SPARTAN CROSSCAMP
2016-04-05
Cross training: A crosstraining szó szerint keresztedzést jelent – több sportág gyakorlatait foglalja magába.
,,Ez egy olyan edzésmódszer, melyben a lehető legtöbb kondicionális képességet fejlesztjük egyszerre illetve felváltva – ez pedig nagyon hatékony az edzés szempontjából.
A crosstraining nagy előnye a hagyományos fitneszteremben végzett edzésekkel szemben az, hogy itt az eszközigény igen csekély.. Az edzések jelentős része saját súllyal végzett gyakorlatokból épül fel, de emellett kézi súlyzókat, gumikötelet, ugrálóköteleket dobogókat, olimpiai rudakat is használunk.
bence

Galambos Bence

babosik_denes_web

Bábosik Dénes

Bemutatkozás
Galambos Bencének hívnak. Gyermekkorom óta…blabla. Röviden, hogy ne und meg: Focizással kezdtem, de nem kaptam a szüleimtől saját stadiont ezért 14 év után befejeztem és csak hobbi maradt.
Pályafutásom a ringben folytattam és a muay thai szerelmese lettem! A fejem és az agyam nem roncsolódott még eléggé ezért még mindig aktívan űzöm. Ezek mellett a konditermi és a cross fit edzések töltötték és töltik ki mindennapjaim… De nem is ez a leglényegesebb! Edzőként szeretem ha a kezem alatt lévő emberek maxon pörögnek és szembe néznek a kihívással, majd azt meg is valósítják! Jó kedv, pörgés, fáradtság és EGYENES HÁT (ezt 332244x mondom el edzéseim alatt). Bár én is szeretek a burpee szó elé nagy számokat mondani azért ne ijedj meg, csak gyere és csináld!
Köszönöm hogy végigolvastad!!
Végzettségeim:
o Testépítés fitness edző
o Személyi edző
o Military power cross trainer
o Életmód és étrend tanácsadó
o Sporttáplálkozás és Teljesítményfokozás tanácsadó
Elérhetőségek:
0630/830-0787
galamboss.gb@gmail.com
Bemutatkozás

Humánkineziológusként végeztem a Semmelweis Egyetem Sporttudományi karán, ahol átfogó ismereteket szereztem anatómiából, biomechanikából és fizioterápiából. A test és az idegrendszer együttes fejlődése illetve a prevenció nagyban meghatározzák edzésmódszeremet, melyet különböző tanfolyamok, és más edzők óráinak látogatásával fejlesztettem. A sokoldalúság megjelenik a sportágak iránt való érdeklődésemben és az óráim szervezésében egyaránt: a TRX, a Core Training, a Plyometria és a Stability Workout elemeit felhasználva tartom foglalkozásaimat. Személyi edzőként és csoportos óraadóként is fontosnak tartom a progressziót, az adaptív oktatási rendszer sport szintű alkalmazását, melynek során nem csak a fizikum, hanem a kinetikus intelligencia és a mentális állapot fejlesztése is szerepet kapnak.

 
Végzettségeim:

Végzettség:  

 • Semmelweis Egyetem Sporttudományi Kar – Humánkineziológia
 • R-med Akadémia – TRX instruktor
 • Fitness Akadémia – Személyi edző
 • Fitness Akadémia – Stability Workout instruktor
 • BOSU Hungary – Core Power instruktor
 • BOSU Hungary – Bosu instruktor
 • BOSU Hungary – Kamagon ball instruktor

 Nyelvtudás: angol

Elérhetőségek:
0630 375 33 80
babosik.denes@gmail.com

Hétfő

 • Cross training

  -

  Bábosik Dénes

Kedd

 • Cross training

  -

  Galambos Bence

Csütörtök

 • Cross training

  -

  Galambos Bence

Szombat

 • Cross training

  -

  Galambos Bence