SPARTAN GIRJA / FIGHTER

REGGELI KEZDŐ CROSS CAMP
2016-07-08
SPARTAN CROSSCAMP
2016-04-05
Spartan Girja / Fighter

Az edzésünk célja az állóképesség és a fizikai erőlét növelése.

Első sorban kettlebellt használunk, de mellette saját testsúlyos gyakorlatok és olimpiai rúddal végzett gyakorlatok vannak, úgy mint a Deadlift (elemelés), Back squat (guggolás), Jerk (lökés).

A WOD-ok (edzések) a Crosfitt elemeire épülnek. 

A 60 perces edzés bemelegítésből, WOD-ból és a végén nyújtásból áll.

Figyelem! Haladó csoport, csak kettlebell alapismeretekkel látogatható!!!!

Bemutatkozás

Csizmadi István vagyok. A sport gyerekkorom óta végig kísért. Kisebb, nagyobb megszakításokkal mindig sportoltam valamit, főleg küzdő sportokat. Birkóztam, boxoltam, Taekwondooztam, Kick-Boksz-oltam.

Az utóbbi 15 évben egy kulturális hagyományőrző csapatban voltam, ahol az ókori gladiátor játékokat elevenítettük fel. Heti két alkalommal komoly edzések voltak. Sajnos ezt egyéb magánéleti okokból abba kellett hagynom. Mivel soha sem voltam egy vékony alkat a sport nélküli életben szaladtak fel a kilók. 2014 év elején úgy éreztem, hogy már egészségileg nem bírom. Egy teljes életmód váltás mellet rátaláltam a Spartan Fighter edzésre, ami nagyon megtetszett. Itt ismerkedtem a Spartan Girjával, első látásra szerelem lett. A megfelelő étrenddel és edzéssel 18 hónap alatt 26 kg-tól szabadultam meg. Ezért is ajánlom a Spartan Girja edzéseket azoknak is akik alakjuk formálásában gondolkodnak.

Közben 2015. júniusában elvégeztem a Spartan Girja oktatói kurzust és sikeresvizsgát tettem. Most már én is Spartan Girja edzéseket tartok.

A Spartan Girja mellett párhuzamosan elkezdem versenyezni a Girja sportbanis. 2015 júliusában országos bajnok lettem szakításban. 2016.-ban országos bajnok Lc (hosszú cilus)-ban. Edzői tevékenységem mellett a sportolói tevékenységemet is növelni akarom.

Mottóm: Quo non peris eo fis fortior! Ami nem öl meg az megerősít!

Végzettségeim:
  • Spartan Girja oktató Level 1.
  • Spartan Fighter oktató Level 1.
  • Spartan Fitt (saját testsúlyos) oktató
  • Spartan Girja oktató Level 2.
csizmadia_istvan

Csizmadi István